Overslaan en naar de inhoud gaan
Plezantstraat 22
9100 Sint-Niklaas

tel: 03/780.20.00

D-TEC - Clair

Ons doel bij het ontwerpen van Clair was om klinische omgevingen te voorzien van een grote LED-lamp die maximale verlichting en kleurweergave levert. Het resultaat was zoveel meer. Clair is een hygiënische en energiezuinige armatuur die minimale stralingswarmte afgeeft en een optimaal werklicht geeft. Bovendien past het uiterlijk, ondanks zijn formaat, in uw werkomgeving.

Met de dynamische daglichtoptie kunt u het verlichtingsniveau aanpassen om echt daglicht te simuleren. De kleurtemperatuur kunnen aanpassen aan veranderingen in daglicht zorgt niet alleen voor een goed werklicht, maar creëert ook een comfortabeler gevoel en een betere werkomgeving. Een grote vooruitgang in LED-technologie is hier. Clair is gearriveerd.

Hygiëne op een hoger niveau
Voor bijna al onze klanten is hygiëne een sleutelfactor. In een blootgestelde omgeving heeft u alle hulp nodig die u kunt krijgen om de verspreiding van infecties en besmetting te voorkomen. Clair is hier speciaal voor ontworpen. Het heeft een 100% aluminium behuizing en de lamp zelf is ingesloten zodat er geen vuil in kan komen, waardoor het hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken is.

Beheer alles met één knop
De bijbehorende afstandsbediening heeft een dimmerfunctie en twee sneltoetsen, die kunnen worden geprogrammeerd om in verschillende modi te werken, zoals het bekijken van röntgenfoto's en het werken met composietmaterialen. Er is ook een optie voor dynamisch licht beschikbaar, waarmee u de kleurtemperatuur kunt regelen.

Uitstekende verlichting voor klinische omgevingen
Plaats een hand 10 centimeter boven de andere wanneer u onder een Clair-lamp staat. U zult merken dat uw bovenhand uw onderhand niet zal overschaduwen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor alle lampen van D-TEC. Het licht van een Clair-lamp wordt vanuit het framework geprojecteerd in lichtverdelende prisma's in plaats van naar beneden. Dit betekent dat u zich nooit bewust zult zijn van lichtbronnen en in plaats daarvan een gelijkmatig en schaduwvrij licht zult ervaren.

Dynamisch daglicht en indirect licht (optioneel)

Er is een optie voor dynamisch licht beschikbaar, waarmee u het optimale niveau van werklicht kunt instellen op basis van uw voorkeuren en veranderingen in daglicht. Het karakter van de hele kamer verandert wanneer de kleurtemperatuur verandert, en degenen die onder het armatuur werken, zullen genieten van een comfortabeler gevoel dat in overeenstemming is met de biologische ritmes van het lichaam en indien nodig kan worden aangepast. Dit is een functie die je moet ervaren om te geloven.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​indirect, opwaarts gericht licht te hebben, waardoor het contrast tussen de krachtige werkverlichting en sfeerverlichting wordt verminderd. Dit betekent dat uw ogen zich niet zo veel hoeven aan te passen wanneer u tussen verschillende lichtzones beweegt.

Clair

Data
• Dimensions: 1 530 x 670 mm
• Weight: 16,3 kg
• 230 Volt
• Luminosity: 12 800-21 325 lumen
• Colour temperature:  3 000 K - 6 500 K RA94
• LED: 104-216 W, variable at the option of dynamically and indirect light

 

Fabrikant