Overslaan en naar de inhoud gaan
Plezantstraat 22
9100 Sint-Niklaas

tel: 03/780.20.00
''

Alles is waar het zou moeten zijn - en alles is logisch

De Heka G + wordt geleverd met een reeks programmeerbare gepersonaliseerde instellingen die uw verschillende behandelingen en processen gedurende de werkdag ondersteunen, zodat ze eenvoudig en met minimale belasting voor u en uw team worden uitgevoerd. De behandelingsstroom is overal intact en u kunt eenvoudig overschakelen naar de gewenste instelling via het voetpedaal zonder de focus van de behandeling en de mond van de patiënt te verplaatsen.

Sommigen kiezen ervoor om de tandheelkundige zorgeenheid en de stoel van de patiënt te combineren tot één vergrendelde eenheid. Het nadeel hiervan is echter dat u dan niet in staat bent uw praktijk vrij in te richten en de tandheelkundige zorgeenheid en de patiëntstoel afzonderlijk ten opzichte van elkaar te positioneren. Bij de Heka G + zijn de tandheelkundige zorgeenheid en de patiëntenstoel niet aan elkaar vergrendeld. U heeft volledige vrijheid, waardoor u de exacte werkruimte kunt creëren die aan uw behoeften voldoet - zonder concessies te doen.

We zijn er zeker van dat u en uw team de vrijheid zullen waarderen die de Heka G + biedt in uw dagelijkse werk, met een werkruimte van 180 graden rondom de patiënt.

Bij het inrichten van uw behandelkamer is het eenvoudig om de Heka G + zo te plaatsen dat de patiënt rechtop kan zitten zonder eerst om de tandheelkundige zorgunit heen te hoeven gaan.

''

De afstand van de instrumenten tot de tafel kan eenvoudig aangepast worden aan uw exacte lengte en de individuele instrumenthouders kunnen worden gedraaid om altijd een perfecte grip te bieden op het instrument - zowel wanneer het wordt genomen als teruggeplaatst. De lange instrumentenslangen bieden u de mogelijkheid om ergonomisch correct werken. Het grote blad voor handinstrumenten biedt plaats aan 3 standaardcassettes en is zo gepositioneerd dat alles binnen handbereik is.

De feedback die we krijgen is dat onze unit's een ergonomisch praktische oplossing bieden omdat deze heel eenvoudig kan aangepast worden naar de noden van de de dagelijkse werkposities, zelfs zonder dat hierover moet nagedacht worden. 

''''

De displayweergave met situatieweergave, hier weergegeven met het lagesnelheidsinstrument - micromotor.

Een typisch probleem is dat wanneer er teveel informatie op het display staat dit snel onhandelbaar wordt en het langer duurt om zich hierop correct te focussen.

Met Heka One Connect hebben we het mogelijk gemaakt om te kiezen welke informatie wordt weergegeven in elke gegeven situatie, zodat u een overzicht krijgt in een oogopslag. Wij zijn van mening dat het eenvoudig moet zijn om de correcte informatie in een selectieve weergave zichtbaar te maken.

''

Volledige focus op de patiënt

We kennen allemaal de dagelijkse situatie waarin u de aandacht op de mond van de patiënt wilt houden, maar u wordt gedwongen ergens anders te zoeken om de instellingen van het instrument te controleren - meestal om eenvoudige informatie over de instrumentenspray te zien.

De Heka G + projecteert de sprayvoorselectie op het servet van de patiënt, zodat u de instelling in het perifere gezichtsveld hebt.

Dit vermindert de belasting van nek en ogen aanzienlijk.

Op de Heka G + hebben we al de instrumentinformatie centraal gesitueerd op de instrumentenarm dat zowel u als uw assistent een perfect overzicht krijgt van de instellingen.

De schermweergave kan bediend worden door aanraking en we hebben er ook voor gezorgd dat alle noodzakelijke functies ook door middel van de voetbediening kunnen aangepast worden zodat een minimale aanraking van de touchscreen noodzakelijk is tijdens de behandeling

 

''''

De fysieke vorm en grootte van de assistent-eenheid is de belangrijkste factor bij het plaatsen van het element in een positie waarin u ergonomisch zit en tegelijkertijd uw rug niet verdraait. Hoe kleiner hoe beter.

We hebben er daarom aan gewerkt om de assistent-unit erg klein en flexibel te maken, zodat deze de beste positionering biedt in alle behandelsituaties, zowel zittend als staand, zonder uw lichaam te belasten tijdens de behandeling.

In situaties waar u de grote afzuigcanulle moet stoppen, hebben we een voetschakelaar geplaatst die deze met lichte druk uitschakelt zonder dat u de afzuigunit in het assistentelement hoeft te plaatsen. Een oplossing die onnodig draaien van uw rug tijdens behandeling. De functies die u het meest gebruikt, bevinden zich op het glas

''

Bij het ontwikkelen van onze producten houden we altijd rekening met u en uw wensen. Met een Heka ID-kaart kunt u de workflow die u gewend bent, behouden zonder erover na te denken. Heeft uw praktijk meerdere kamers met meerdere tandartsen, of worden er veel verschillende behandelingen uitgevoerd, dan is Heka ID-kaart een slimme oplossing.

We hebben het contactloze punt in het midden van het tandartselement geplaatst, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor jou en je assistent. U kunt verschillende behandelingen op Heka ID-kaarten hebben, dus het is gemakkelijk om de instellingen naar een specifieke behandeling te veranderen.

''

Heka G+ Black editie.

Ook beschikbaar in het zwart

 

Fabrikant