Overslaan en naar de inhoud gaan
Plezantstraat 22
9100 Sint-Niklaas

tel: 03/780.20.00
Heka Unicline 5D

Heka Unicline 5D

Waarom een compromis aangaan wat betreft de materiaalkeuze als u kan kiezen voor een unit uit aluminium - de zekerheid van een levenslange kwaliteit.

Unicline 5D is beschikbaar met gebalanceerde spring instrumenten, en ook sub-ondersteunde instrumenten. 
Unicline 5D besttat in Cart en Pillar versie.

Kies tussen meer dan 25 verschillende instrumenten. Alle functies van de instrumenten kan gecontroleerd worden vanuit de voetpedal.

Unicline 5D kan worden aangepast naar een links of rechtshandig behandeling en kan ingesteld worden naar de optimale werk positie als je werkt met of zonder assistent.

 

De kwispedoor kan worden gedraaid en biedt eenvoudige toegangkelijkheid voor 1 en 2 assistenten. Het bovenste deel van de kwispedoor kan makkelijk worden afgenomen.

Het unieke, gepatenteerde ronde voetpedaal kan geactiveerd worden vanuit elke positie, zowel met de rechter als met de linker voet. Hij pint u niet vast op één bepaalde werk houding. Met de voetpedaal regelt u de snelheid activeert u de preselectie toerentallen van de gekozen instrumenten. Door het aantikken van de middelste ring op de voetpedaal activeert u de sprayfunctie en de mechanische chip-blow, en wisselt u de draairichting van de micromotor. Door een druk op de top van de voetpedaal bedient u de operatielamp of roept u uw assistente.
Unicline 5D kan worden aangepast naar een links of rechtshandig behandeling en kan ingesteld worden naar de optimale werk positie als je werkt met of zonder assistent.

Overzicht
Een overzichtelijk display geeft duidelijk alle informatie over uw instelling van het instrumentarium.

Een brede waaier van mogelijkheden
De UnicLine D kan geleverd worden met 3 tot 6 uitge - balanceerde zweep-instrumenten of met 3 tot 6 hangende slangen, individueel geplaatst op de instrumentenbrug. U heeft de keuze uit meer dan 20 verschillende instrumenten, die allen met de voetpedaal bediend kunnen worden.

Individuele instelling
De hoek van de instrumenten-houder kan individueel ingesteld worden voor elk instrument.

Ergonomie Op de uitvoering met individueel uitgebalanceerde zwepen is ieder instrument perfect in balans en de extra lange silicone slangen verzekeren ergonomisch correcte werkhoudingen.

 

Met de vingertop De druktoetsen aan de zijkant van de instrumentenbrug bedienen de tijdsinstelling, de tijdsduur van de composietlamp, de assistenteoproep en de spittoonfuncties. Bovendien kan u de micro-motor testen.

UnicLine 5D is beschikbaar met een uniek reinigingssysteem voor de afzuigslangen, dat geactiveerd wordt door het indrukken van een druktoets op de afzuigarm. Hierdoor worden de afzuigslangen gedesinfecteerd opdat onmiddellijk een volgende patiënt behandeld kan worden. Tijdens de behandeling kunnen de afzuig slangen ook continu gedesinfecteerd worden.

Comfort voor de patiënt De compenserende bewegingen van rugsteun en zitvlak en de aangebouwde armsteun verzekeren een comfortabele zithouding voor de patiënt gedurende de hele behandeling.

De UnicLine patiëntenstoel is leverbaar met zachte bekleding in 9 verschillende standaard kleuren en met een optie voor extra zachte bekleding in 4 verschillende kleuren.