Overslaan en naar de inhoud gaan
Plezantstraat 22
9100 Sint-Niklaas

tel: 03/780.20.00
Heka Unic

Heka Unic

Ontworpen met het idee een ergonomisch optimaal totaalconcept te scheppen.

Ons doel met UNIC is om mondzorg zo vertrouwd mogelijk te maken.
Het is onze bedoeling om een plezierige en relaxte omgeving te creëren voor zowel de patiënt als de tandarts.
De unit is ontworpen om zowel de personen die in de stoel ligt als de medewerkers die rond de patiënt en tandarts, tandartsassistente(e)
en zelfs tot de onderhoudsmedewerk(st)er.
Welkom bij onze behandeling die zich richt op mensen.
Thomas Steen Nielsen, heka dental

 

hand with tool

Elk toestel van UNIC concept bereikt conclusies, gebasseerd op functionele analyse. Je kan lezen over de toestels functionalietit en geassocieerde gebruikersvoordelen voor tandartsen en assistenten.

Deze voordelen kunnen een gigantische impact op jouw werk en werkdag.

Het voetpedaal is essentieel voor het controleren van instrumenten van het tandheelkundig behandelcentrum.
Het interacteert aan een kant met jouw werkmethoden en aan de andere  met uw sensorimotor systeem.

Op UNIC hebben we bewust alle onderdelen die niet zichtbaar hoeven zijn verborgen. De instrumentenbrug is effectief minimalistisch, ultradun en zonder enige overbodige technische snufjes, of onnodige versieringen.

Dit geeft u het gevoel dat de UNIC meer een meubelstuk is dan een medisch apparaat.

UNIC - de belichaming van een eenvoud en elegantie.

installation tools
display

De bedieningsconsole en de bedieningsmodule van de instrumenten zijn volledig geïntegreerd met het beeldscherm en de knoppen. Hij kan zowel met het oog als met de hand gemakkelijk worden gevonden - zelfs als uw aandacht elders is.

Met een lichte aanraking op de glas/spittoon knop van de bedieningsmodule stopt het afzuigen, schakelt het werklicht uit en past de stoel van de patiënt zich in de spoelpositie aan. Ondertussen vult het glas zich met water.

Door de glas/spittoon knop van de bedieningsmodule nogmaals aan te raken keert de stoel van de patiënt terug naar de vorige werkpositie.

Flexibiliteit zorgt voor arbeidstevredenheid. Dit is de reden waarom we ervoor gezorgd hebben dat UNIC zich kan aanpassen aan de verschillende en gecompliceerde taken - gemakkelijk en eenvoudig.

De assistent-eenheid is ontworpen met een telescopische arm die binnen luttele seconden kan worden aangepast van solo- naar duo-behandeling.

Een patiënt die relaxed is, draagt bij aan de ideale werkomstandigheden voor de tandarts. Om deze reden hebben we een behandeleenheid gemaakt die zowel voor de patiënt als voor de tandarts comfortable is. Het is een droom erin te zitten. De tandarts heeft ideale werkomstandigheden, onafhankelijk van het feit of u staat of zit. De stoel biedt overal steun en is tevens uit te voeren met een Tempur schuimvulling. Het comfort van de stoel voor de patiënt, de keuze van materialen en kleuren, complementeren de heldere, duidelijke lijnen en het eenvoudige ontwerp van UNIC. Tergelijkertijd hebben we ons geconcentreerd op de functionaliteit van de stoel, en in het bijzonder op het gemakkelijk aanpassen door middel van het voetpedaal of het elektronische bedieningspaneel op de instrumentenbrug.

De arm van UNIC verbergt alle snoeren, water en lucht achter het lichte, industrieel ontwikkelde oppervlak van geanodiseerd aluminium.

De horizontale en verticale scharnierende elementen werken in iedere positie met precisie, ondanks de diverse belastingen waaraan ze door de instrumentenbrug en het beeldscherm worden blootgesteld. Het resultaat is een arm met optimaal balans.

De combinatie van het kantelmoment van de veer en de afstemming van de veersterkte zorgen voor een perfecte gewichtsbalans van het instrument, zowel verticaal als in het horizontaal vlak.